Dream or Donate

Ik ga jullie voorstellen aan een vriendin. Haar naam is Annemiek. Zij heeft geen gemakkelijk leven achter de rug. Daar geen details over, want dan wordt het een roman.
Liever heb ik het over hoe haar leven er nu uitziet. Zij heeft last van depressies en aanvallen van angst. Na meer dan vijfentwintig jaar is zij op eigen kracht gestopt met de verschillende medicijnen waar de psychiaters mee dachten te helpen. Het tegendeel was waar. Dat heeft haar veel energie en kracht gekost.

Ze is moeder van vier schatten van honden. Honden, die het net als zij niet zo best hadden en dus gered moesten. Haar kinderen, waar ze met hart en ziel voor zorgt. Die haar op de been houden als het niet meer gaat. De dieren houden haar in contact met mensen en de natuur.

Ze heeft een aantal lieve vriendinnen en vrienden om zich heen, die met haar wandelen, wat gaan drinken of eten, die af en toe boodschappen met haar doen. Maar aan het eind van de dag zit ze toch weer alleen. Alleen met de dieren, haar angsten, haar depressie. En soms is het echt op.

In de afgelopen jaren heeft zij een paar keer bij ons gelogeerd. Als het weer eens echt op was. Nu hebben we haar weer in huis genomen. Als logee. Ze gaat weer terug naar huis, maar voor nu is er gezelschap, aandacht, vrolijkheid, praten, stilte en rust. Er wordt voor de boodschappen en het eten gezorgd. Ze mag even uitrusten. Dat heeft ze nodig en verdiend. Even niet alleen vechten.

Haar honden kunnen helaas niet bij ons terecht. Die zitten in een pension bij een voor de honden bekend persoon. Dit kost echter tien euro per hond per dag. Dat is per dag veertig euro. Geld dat zij niet kan missen en wij kunnen het helaas ook niet voor haar betalen.

Daarom hebben wij een dream or donate account aangemaakt onder de naam: Annemieks honden uit logeren

Klik hier voor de link naar Dream or Donate.

In de hoop dat iedereen, die iets kan missen, meehelpt de kosten te dragen. Zodat ze even tot rust komt en dat ze haar honden kan laten logeren op een veilige plek waar ze bij elkaar blijven. Help jij ook mee? Het geld zal alleen voor de honden worden gebruikt en als zij korter dan een maand blijft, dan laten we de rest staan voor een eventuele volgende logeerpartij.

12596010_1046971338752173_546301195_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s